Хліб

назва для групи продуктів харчування, що готуються шляхом випічки, парової обробки або жаріння тесту, що полягає, як мінімум, з борошна і води. У більшості випадків додається сіль, а також використовується розпушувач, такий як дріжджі. У деякі сорти хліба також додають спеції (такі як зерна кмину) і зернятка (насіння кунжуту, маку). Зернятка також служать для прикраси. Хліб можна їсти окремо, часто його їдять з вершковим маслом, арахісовою олією, соняшниковою олією, варенням, маргарином джемом, желе, мармеладом, медом. Що по суті є блюдом, що носить назву бутерброд. Хліб використовується також як основа для сендвіча. Він може бути тільки випеченим або згодом підрум'янений (наприклад, в тостері) і може подаватися практично без обмежень від кімнатної температури до гарячого стану.
29+ підписатися

Хліб

Пошук

Пошук в архіві по фразі "exim"

Exim commands

exim -qff => flush exim queue exim -M email-id => Force delivery of one message exim -qf => Force another queue run exim -qff => Force another queue run and attempt to flush the frozen message exim -Mvl messageID => View the log for the message ...

Читати далі...